Select Page
Dátum Liturgický prehľad Miesto – Čas Úmysel sv. omše
Pondelok
5. októbra
Sv. Faustína Kowalska
Ľubovoľná spomienka
VK – 14.30
MK – 18.00
+ Anton Kopál (pohrebná)
+ starí rodičia
Utorok
6. októbra
Féria VK – 18.00 + rodičia Kopáloví a vnuk Igor
Streda
7. októbra
Ružencová Panna Mária
Spomienka
MK – 18.00 Za zdravie a Božiu pomoc
pre rodinu Balážkovú
Štvrtok
8. októbra
Féria VK – 7.30 + brat Vladimír
Piatok
9. októbra
Féria MK – 18.00 Za Božiu pomoc v chorobe
Sobota
10. októbra
Féria MK – 16.00 Za novomanželov (nedeľná)
Nedeľa
11. októbra
Dvadsiata ôsma nedeľa v cezročnom období VK  –  8.30

MK – 10.00

+ Štefánia Straková,
manžel a rodičia
Za farnosť

Upratovanie kostola v Malých Kršteňanoch: Sziládiová Mária, Jančeková Eva, Kopálová Eva.
Upratovanie kostola vo Veľkých Kršteňanoch: pani Velšicová, Jančichová a Makvová.

Srdečné Pán Boh zaplať za vaše štedré milodary na dobročinné diela Sv. Otca aj pre bratov kapucínov. Verím, že o rok a za priaznivých okolností sa sľúbený koncert skupiny Kapucíni v našej farnosti ešte uskutoční.
Osobitne chcem poďakovať všetkým, ktorí nezištne pomáhali pri organizovaní a priebehu misií, najmä kuchárkam a ostatným, ktorí sa podelili zo svojich zásob.

Väčšinu homílií a príhovorov, ktoré sme počas misií nahrali, nájdete a môžete si priblížiť aj pre oživenie pamäte na stránke Misie.

Ďakujem všetkým, ktorí dodržiavajú hygienické nariadenia a prosím každého, aby v tejto dobe konali zodpovedne pre spoločné dobro!
Podrobnejšie informácie o aktuálnych platných hygienických opatreniach počas núdzového stavu nájdete na tejto webstránke.

Vzhľadom na obmedzenie počtu účastníkov sv. omší na 50 vrátane kňaza a asistencie, prosím, aby ste sa v priebehu týždňa zapisovali na hárok pri vstupe a podpísali sa až pri príchode na nedeľnú omšu. Od 1.10. platí všeobecný dišpenz od účasti na nedeľnej sv. omši, preto považujem za dôležité zdôrazniť, že bude lepšie, ak najmä starší a chorí ľudia dajú prednosť sledovaniu sv. omše prostredníctvom televízie alebo rozhlasu a osobnú účasť využijú zdravotne zdatnejší z vás. K sv. prijímaniu sa budete môcť dostať na sv. omši počas omše v týždni, kedy v kostole nemáme počty presahujúce stanovený limit.

Počas tohto obdobia zároveň budem v ďalších týždňoch počas trvania núdzového stavu slúžiť sv. omšu s platnosťou na nedeľu v sobotu večer vo Veľkých Kršteňanoch, ak bude dostatočný záujem. Ranné omše v sobotu preto v Malých Kršteňanoch nebudú.

Ďakujem vám za modlitby za našu farnosť aj za zdravie všetkých, ktorí sú momentálne v ohrození života.