Select Page
Dátum Liturgický prehľad Miesto – Čas Úmysel sv. omše
Pondelok
12. októbra
Féria MK – 18.00 + rodičia, súrodenci a švagriná
Utorok
13. októbra
Féria VK – 18.00 + Gustáv Kopál,
manželka Annastázia a rodičia
Streda
14. októbra
Féria MK – 18.00 Poďakovanie za 80 rokov života
Štvrtok
15. októbra
Sv. Terézia od Ježiša,
panna a učiteľka Cirkvi
Spomienka
VK – 18.00 + Štefan Duchovič,
manželka a vnuk Peter
Piatok
16. októbra
Féria MK – 18.00 + Jozef Bilčík,
manželka Anastázia a rodičia
Sobota
17. októbra
Sv. Ignác Antiochijský, biskup a mučeník
Spomienka
VK  – 17.00
(nedeľná)
Na úmysel celebranta
Nedeľa
18. októbra
Dvadsiata deviata nedeľa v cezročnom období VK  –  8.30

MK – 10.00

+ rodičia Anna a Cyril Prištiakoví, sestra a brat

Za farnosť

Upratovanie kostola v Malých Kršteňanoch: Balášková Viera, Dubinová Mária, Bilčíková Jana.
Upratovanie kostola vo Veľkých Kršteňanoch: pani Machová, Ďurišová a Belianska.

Budúca nedeľa je misijná. Pri sv. omšiach bude celosvetová zbierka na misie. Na Slovensku bude zvlášť venovaná farnostiam na Srí Lanke a africkým krajinám Togo, Čad a Kongo, ktoré sú najviac postihnuté koronakrízou a chudobou. Za vaše milodary Pán Boh zaplať.

Ešte raz chcem srdečne poďakovať všetkým, ktorí mi pomáhali pri realizácii ľudových misií v našej farnosti, ktoré sa mohli vcelku uskutočniť. Nahrávky prednášok nájdete na stránke Misie, na ktorej si ich prípadne môžete stiahnuť vo formáte MP3 pre súkromné účely. Pod nimi nájdete aj odkaz na videonahrávky podobných misií kapucínov v Prešove 2012.

Vzhľadom na obmedzenie počtu účastníkov sv. omší na 50 vrátane kňaza a asistencie, prosím, aby ste sa v priebehu týždňa zapisovali na hárok pri vstupe a podpísali sa až pri príchode na nedeľnú omšu.
Od 1.10. platí až do odvolania všeobecný dišpenz od účasti na nedeľnej omši, preto považujem za dôležité zdôrazniť, že bude lepšie, ak najmä starší a chorí ľudia dajú prednosť sledovaniu sv. omše prostredníctvom televízie alebo rozhlasu a osobnú účasť využijú zdravotne zdatnejší z vás. K sv. prijímaniu sa budete môcť dostať na sv. omši počas týždňa, kedy v kostole nemáme počty presahujúce stanovený limit.

Ďakujem všetkým, ktorí dodržiavajú hygienické nariadenia a prosím každého, aby v tejto dobe konali zodpovedne pre spoločné dobro!
Podrobnejšie informácie o aktuálnych platných hygienických opatreniach počas núdzového stavu nájdete na tejto webstránke.

Ďakujem vám za modlitby za našu farnosť a teším sa na stretnutie s vami na bohoslužbách. Modlime sa navzájom za dobré zdravie nás všetkých a skoré uzdravenie chorých.